ChatÜgyfélszolgálat.hu - Professzionális élő chat ügyfélszolgálat
Ne engedje el a látogatóit!

A chatoperátor – Üzleti chat szakértő kezekben

A chat operátor szóról elsőre a legtöbb embernek az erotikus munka jut eszébe. Nem csoda, hiszen ez a legelterjedtebb formája jelenleg. Ugyanakkor chatoperátort nem csak webcames, és hasonló témájú honlapokon lehet alkalmazni, millió lehetősége van erre!

Chat operátor

ChatÜgyfélszolgálat.hu chat operátorai

Az írásbeli kommunikáció fontossága nem kérdés a vállalkozások számára, ám egy chatoperátor jóval többre képes:

Fontos: Ő is ember. Bár a monitor túloldalán ül, nem gép válaszol, és minden esetben szakértővé válik adott témában, hiszen előre felkészítjük, hogy leendő vásárlója garantáltan megkapjon minden szükséges információt.

Összefoglalva: A chat operátor az az ember, az a kommunikációs eszköz, aki összeköti a vevőt és az eladót a virtuális világban.

Az üzleti chat folyamata röviden

Megszólítja, felkelti a weblapra látogató figyelmét, és felméri igényét, valamint válaszol a felmerülő kérdésekre. Információt szolgáltat az érdeklődőnek, hogy ezek alapján akár azonnal, akár visszatérőként megrendelő/vásárló/fogyasztó váljon belőle. Így minden honlapon böngésző ügyfél elérését biztosítja, nem veszik el, hiszen minden rendelkezésére áll a döntéshez. Tehát a vásárló minden kérdésére választ kap, míg az eladó, vagyis a weblap tulajdonosa a felmerülő kérdésekről, igényekről, népszerű termékekről kap visszajelzést. Sőt, azt is kiderítheti, mely terméken kell változtatnia a bevétel növelése érdekében.