ChatÜgyfélszolgálat.hu - Professzionális élő chat ügyfélszolgálat
Ne engedje el a látogatóit!
Üdvözöljük a ChatÜgyfélszolgálat.hu oldalán!

Ha már eddig eljutott, az azt jelenti, Önnek fontos, hogy vevői elégedettek legyenek, e mellett pedig az is, hogy vállalata többletbevételre tegyen szert. Ebben jelentős segítségére leszünk. Az általunk biztosított chat operátorok minden esetben tréningen vesznek részt, így garantálva, hogy szakértő képzést adhassanak minden látogatójának, ez által pedig vásárlókká váljanak, és elégedetten távozzanak weboldaláról.

Tartsa meg érdeklődőit! Míg korábban az volt a cél, hogy különböző hirdetésekkel eljussanak Önhöz érdeklődői, az is lényeges, hogy ott is maradjanak, és valódi válaszokat kapjanak. Felmérések szerint a weblapon lévők mintegy 90%-a elkattint máshová. A Chat Ügyfélszolgálat ebben van segítségére: Megszólítja, felméri a vevők igényeit, így a többség vásárlóvá válik, és jelentősen csökken a távozók száma. Összefoglalva:

A Chat Ügyfélszolgálattal garantáltan eléri vevőit!

Mi ösztönzött a chat használatára?

Iparágak

  • Autószerviz, alkatrész
  • Biztosítás
  • Egészség
  • Gyártás
  • Ingatlan
  • Marketing
  • Orvos
  • Pénzügy
  • Utazás, wellness
  • Vendéglátás

Ez csak pár azok közül, ahol igénybe veheti segítségünket. A chattel levesszük a válláról a terhet, így Ön másra tud figyelni. Fejlesztheti vállalatát, és mindössze a jelentésekre kell egy-egy pillantást vetnie.

Például jogi területen nem csak speciális kérdésekkel fordulnak Önhöz ügyfelei, hanem éppúgy fontos számukra az ügyfélfogadási ideje, elérhetősége, és ezekkel az apró válaszokkal máris nyerhet újabb klienseket, megbízhatnak, elérhetőnek tartják, mivel kaptak választ.

Ugyanígy egy gyógyszeripari cégnek nem mindegy, mennyibe kerül egy készítmény, és lehet, hogy ez online rendeléssel kedvezőbb, viszont mivel ezt az ügyfelek nem tudják, elmennek az oldaláról. Ha kérdezhetnének, egészen másképp lenne.

Gondoljon csak bele: amikor Ön szeretne tudni valamit, örülne, ha valaki azonnal választ tudna adni?

A Chat Ügyfélszolgálat előnyei

A látogatók elérése, megszólítása elsődleges. E mellett pedig arra is kell figyelni, hogy az Ön profiljának megfelelő válaszokat kapjon. A szakmai tréning MINDEN esetben vállalatát veszi figyelembe, ennek megfelelően képezzük ki chat operátorainkat. Számunkra is az a fontos, hogy minél nagyobb eredményt tudjunk felmutatni, mindezt úgy, hogy a vevői maximálisan elégedettek legyenek. A Chat Ügyfélszolgálattal Ön versenyelőnybe kerül másokhoz képest, mivel, eléri azokat, akik már eljutottak Önhöz.

Egyedi chat ablakot készítünk Önnek, amely honlapjához illeszkedik, színében és elhelyezkedésében is, így teljesen egyedi eszköze lesz vevői, érdeklődői felé, ami kiegészíti a weboldalát.

Fontos számunkra az is, hogy Ön garantáltan elégedett legyen, ezért biztosítjuk a tesztidőszakot, ami kötelezettségmentes, és már akkor is megkapja az összes visszajelzést, így látni fogja, milyen a reakciója látogatóinak is a chatre és mennyit növelt vállalatán.

További kérdés esetén kérjük, nézze meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket, vagy írjon nekünk a Kapcsolat menüpont alatt.

Eredmény

Manapság az emberek már egyre többet vásárolnak interneten keresztül. Kényelmesebb, és jóval gyorsabb, mintha boltokon, bevásárlóközpontokon rágná át magát. Az online rendelés előnye pedig, hogy most már számtalan kedvezmény is igénybe vehető, pl.: házhoz szállítás, kuponok, akciós ár.

Minden beszélgetést bizalmasan kezelünk, amelyek által garantáltan megkapja vásárlói, érdeklődői, ügyfelei visszajelzését, ez által újabb bevételre, és a legnagyobb előnyhöz juthat: személyesen ők fogják másoknak ajánlani. Ez pedig jóval hatékonyabb, mint bármely reklám. Arról is értesül, ha egy termék/szolgáltatás még nem érte el a megfelelő célcsoportot, vagy változtatást kíván, hiszen a honlapjára látogatói visszajelzések erre is kiválóan alkalmazhatóak.

Marketing területén verhetetlen, mivel FOLYAMATOS elérést jelent. Az Ön által választott csomagban minden benne van, nem kell külön költséggel számolnia, extra befektetést tennie. Végtelen mennyiségű pénzt nyel el a reklám, azon belül pedig a nyomtatott, elektronikus sajtó, vagy éppen a különböző Adwords, Facebook hirdetések.

Belegondolt már abba, hogy Ön mennyit költ el havonta reklámra?

Szeretne még több elégedett vevőt és bevételt?

100% Pénzvisszafizetési Garancia
0-24 Chat Akár az Év Minden Napján